GönderenKonu: Merhabalar...  (Okunma sayısı 3641 defa)

ozankr

• Yetkilendirilmiş Üye
Merhabalar...
Tarih : 23-07-2012 Saat : 00:34

Herkese merhabalar. Gemi modelciliği uzun zamandır ilgimi çekmesine rağmen bu zamana kadar hiç cesaret edip başlayamamıştım. Son 15-20 gündür forumları okuyup araştırıyorum. Hala kafamda soru işaretleri çok fazla. Dün hem basit olsun hem de kendimi denemek amaçlı, uygunluğunu bilmediğim malzemelerle, internetten bulduğum basit bir plan ile taka yapımına başladım. İnşallah ilk denememde zorlanıpta hevesim kırılmaz. Malzemeler konusunda, malzeme alım noktaları konusunda ve plan bulma konusunda , yeni başlamış biri olarak bana yardımcı olursanız sevinirim. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

Ali.K

• Yetkilendirilmiş Üye
RE:Merhabalar...
Tarih : 23-07-2012 Saat : 23:46

Öncelikle foruma hoşgeldiniz. Burada aradığınız cevabı bulacağınıza eminim. Şimdiden hayırlı olsun. İyi çalışmalar

sedat gedikli

• Site Yöneticisi
Tarih : 24-07-2012 Saat : 17:38

Merhaba Ozan,

Forum ve web sayfama hoş geldin. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız hiç merak etme. Hele hele Ankara'daysan daha da kolay olur. Çok kısa bir süre sonra büyük atölyemizde çalışma imkanımız olacak. Şimde bulduğun plan ve malzemeler hakkında detay vermediğinden sana fazla bir yardımım olamaz. Plan kimin ?, bulduğun malzemelerden kastın ne ? Daha detaylı yazarsan sevinirim. Web sayfamızda taka ile ilgili olarak yapım aşamasının anlatıldığı bölüm size çok faydalı oacaktır. Bilgileri de yazarsanız hemen cevaplarım.

Sağlıklı kal.

Sedat GEDİKLİ ANKARA 

irmak

• Forum Üyesi
Tarih : 28-07-2012 Saat : 14:25

Herkese merhabalar 1,2 yıldır ahşap gemi modelciliğiyle uğrasıyorum.İstanbuldayım sedat beyin sitesini eskiden beri takip ederdim şimdi üye oldum,keşke yakın olsakta ziyaret etme imkanı bulabilsem bu arada hobilerim arasında akvaryum balığı yetiştirmek ve çiçeklerde var.Kısacası doğa aşığıyım diyebilirim,mutlaka paylaşacak çok şeyler olduğuna inanıyorum.Bu arada yerim ve mekan sorunu nedeniyle sadece karadeniz çırnık yapabildim,çok kötü oldu ama sonunda bitirebildim.Resimeklemeye çalışacağım şimdide çektirme yapım aşamalarındayım zammanım el verdiği ve çoçuklardan zaman kalırsa,şimdilik bu kadar.Herkese tekÇIRNIKrar sevgi ve saygılar.

sedat gedikli

• Site Yöneticisi
Tarih : 28-07-2012 Saat : 15:43

Merhaba sayın Irmak,

Genellikle hobiler birbiri ile örtüşen uğraşılardan oluşuyor, Model gemi yapımını sevmene ben de çok sevindim. ancak forum sayfamızda resim yollanmasına yazılım şirketi izin vermiyor. eğer mail adresime yollarsan seve seve yayınlarım. Eğer plan konusunda sıkıntı yaşıyorsan sana taka planını yollayabilirim. Sitedki yapım aşamalarından faydalanarak takayı yapabilirsin.

Sağlıklı günler dilerim.

Sedat GEDİKLİ

1