GönderenKonu: Merhaba Sayın Modelciler,  (Okunma sayısı 23906 defa)

nefer92

• Forum Üyesi
Tarih : 20-09-2014 Saat : 01:38
merhabalar sedat abı

ben gemı ınsaatı ogrencısıyım ve bundan dolayıdır ki gemılere merak var ayrıca ıcersınde de bulunmaktayım. o muhtesem gemılerın teknelerın veya yatların bı kucuk modelını (kendı cabalarımla yaptıklarımı)  de evımde bulundurmak ısterım. fakat bu konuda sıfır deneyımım var. ınternette bırkac sıteye denk geldım fakat yazılarınızdan dolayı daha samımı buldum sedat abı.
bu ogrenme ve gelıstırme surecınde bana yol gostermenızı rıca edıyorum.hıc bır aletimde yok. başlangıç olarak hangı aletlerı kullanmalıyım ve kolay malıyetı dusuk yapabılecegım tekneler varmı?

sımdıden teşekkurler :)

merciyes

• Forum Üyesi
RE:Merhaba Sayın Modelciler,
Tarih : 15-10-2014 Saat : 10:44
Merhaba.Ben bu işe yeni başladım hatta başlayacağım.Piyasadaki hazır kitleri kullansak başlangıç için daha kolay olmaz mı?Teşekkürler

merciyes

• Forum Üyesi
RE:RE:acemii
Tarih : 15-10-2014 Saat : 10:46
Merhaba.Ben bu işe yeni başladım hatta başlayacağım.Piyasadaki hazır kitleri kullansak başlangıç için daha kolay olmaz mı?Teşekkürler.Mail adresim : merciyes@gmail.com

dogan100202

• Forum Üyesi
RE:Merhaba Sayın Modelciler,
Tarih : 28-10-2014 Saat : 21:29
Sevgili Sedat abi ben de hevesle bir plan arayıp duruyorum ve bu işe başlamak istiyorum. Eğer zahmet olmazsa bana da taka planını gönderebilir misiniz. Mail adresim dogan100202@hotmail.com Teşekkürler. 

Ongun

• Forum Üyesi
RE:RE:acemii
Tarih : 03-12-2014 Saat : 17:31
Sedat bey formunuzun yeni üyesiyim tanışma sayfasın da kendimi tanıtmıştım inşallah yanlış bir bölümü işgal etmemiş olmamı diliyorum, ben genelde hazır kitleri pek sevmiyorum, sizden benimde diğer arkadaşlar gibi model planı isteğim olacak, Balıkçı kayıkları ve taka planlarıda olabilir göndere bilirseniz teşekkür ederim; bulent.ongun@hotmail.com

9  ...