GönderenKonu: Merhaba Sayın Modelciler,  (Okunma sayısı 23907 defa)

sedat gedikli

• Site Yöneticisi
RE:RE:RE:Merhaba Sayın Modelciler,
Tarih : 07-01-2014 Saat : 00:10
Sayın Hakan Bulgan,

Bana scoutsedat@gmail.com adresinden irtibata geçerseniz sevinirim.

Sedat GEDİKLİ

sedat gedikli

• Site Yöneticisi
RE:RE:RE:Merhaba Sayın Modelciler,
Tarih : 07-01-2014 Saat : 00:12
Sayın Ziyaretçiler

Bu sayfada bazı sıkıntılar yaşanmaktadır. Lütfen bana scoutsedat@gmail.com adresinden ulaşınız sıkıntılarınızı daha kolay çözebiliriz.

Sağlıklı günler dilerim.

Sedat GEDİKLİ

mesutcavus26

• Forum Üyesi
Tarih : 14-02-2014 Saat : 20:02
merhaba sedat abi bende çoğu arkadaş gibi model tekne yapmaya başlamak istiyorum. en kolay ve basit olanı taka demişsiniz bana projesini göderebilirmisiniz. e mail adresim mesutcavus26@hotmail.com adresim gelincik mahallesi badem sokak no 19 daire 6  merkez sinop. ilgin alakan ve yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim ....

ALİRIZA

• Forum Üyesi
Tarih : 19-02-2014 Saat : 16:17
Sedat abi iyi günler bende modelciliğe merak saldım ama plan bulamıyorum daha önce karadeniz takası yaptım ama şimdi sizin yapmış olduğunuz bandırma gemisini görünce hayran kaldım elinize sağlık çok güzel olmuş planlarını nasıl bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim kendinize iyi bakın görüşmek üzere

sedat gedikli

• Site Yöneticisi
RE:RE:RE:RE:Merhaba Sayın Modelciler,
Tarih : 23-02-2014 Saat : 02:49
Merhaba arkadaşlar,

plan konusunda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum ancak elimden gelen doğal olarak sınırlı. Elimde taranmış tek bir model var oda Taka isteyene mail yoluyla gönderiyorum, ancak diğer lanları fotokopi çektirerek yollayabiliyorum, bu da belli bir maliyet getiriyor. Anlayacağınız iş ticaret değil fotokopi ücreti pafta sayısına ve büyüklüğe göre değişiyor ancak bu tutar 15 - 20 lirayı geçmiyor buna yol ücretide dahildir. Sizin verdiğiniz adrese kargo ile yolluyorum.

Sağlıklı günler dilerim.

Sedat GEDİKLİ

7  ...