GönderenKonu: Merhaba Sayın Modelciler,  (Okunma sayısı 23899 defa)

bulbul

• Forum Üyesi
RE:RE:Merhaba Sayın Modelciler,
Tarih : 11-12-2013 Saat : 09:13
 merhaba.. tarama maliyetlerinde haklisiniz.. BANDIRMA 1/50 icin... plan masraflari.. baski, posta filan ne gerekiyorsa bildirirseniz almak isterim.odemeyi nasil yapabilirim.  kargo kapida teslim olabilirmi yoksa havalemi..
saygi ve sevgilerimle

thestronq

• Forum Üyesi
RE:Merhaba Sayın Modelciler,
Tarih : 11-12-2013 Saat : 19:23
slm herkeze bende aranıza yeni katıldım.acemiyim yardım ve desteklerınızı beklıyorum istanbul da olanlar var ise malzeme alıs verısı hakkında da bılgı verırse cok sevınırım alpersenturk57@gmail.com adresınden bana ulasın lutfen

bluebird64

• Forum Üyesi
Tarih : 21-12-2013 Saat : 14:19
Selam arkadaşlar ..
49 yaşında meraklı, azimli, sabırlı birisiyim.Bu yüzden yaklaşık bir aydır araştırıyorum.
Bütün forumları sayfa sayfa inceleyip,siteleri taradım. Taka ile başlamak gerektiği 
her yerde tavsiye ediliyor. Elimdeki planı inceleyip ,yerleştirmede zorluklar yaşıyorum.
Sedat beydeki taka planının son haliyle kusursuz olduğu bilgisine ulaştım.
Bu mesajımı okur da bana da gönderir diye ümit ediyorum ..
Herkese iyi çalışmalar....
ayhansimsir64@hotmail.com.

bluebird64

• Forum Üyesi
RE:RE:RE:Merhaba Sayın Modelciler,
Tarih : 21-12-2013 Saat : 18:26
Sedat bey merhaba !
Tanışma bölümüne konu açamadım, sorun mu var sitede?
Bir önceki mesajı o  yüzden buraya yazdım. Teşekkürler..

hakanbulgan

• Forum Üyesi
Tarih : 26-12-2013 Saat : 13:19
Merhaba Sedat Bey ben ilk kez gemi modeli yapıyorum ve albatros tipi gemiden başladım. projesinide kendim çizip kendim yapıyorum. Fakat çizerken ölçeğe dikkat etmedim ve albatrosun gerçek ölçülerini bilmiyorum. Yelken malzemeleri, top, çapa vb. (bu arada teknik isimlerini tam olarak bilmiyorum) malzemeleri hazır almayı düşünüyorum. Ama ölçekten dolayı sıkıntı yaşayabilirim. Benim ölçülerime göre malzemeleri nasıl temin edebilirim.
 benim geminin ölçüleri aşagidadır.
en            : 20 cm
boy          : 110 cm
yükseklik : 25 cm (yelkenler hariç)
Sizden bir ricamda varsa albatros projesi bana yollayabilirmisiniz? Ben o projeye göre benim projenin ölçeğini çıkarabilirim.

6  ...