GönderenKonu: Merhaba Sayın Modelciler,  (Okunma sayısı 23900 defa)

koçari

• Forum Üyesi
RE:Merhaba Sayın Modelciler,
Tarih : 17-09-2013 Saat : 14:42
sedat bey merhaba bende yeni başlamak istiyorum maket işine bana yardımcı olabilirmisiniz. ölçüleriyle birlikte bir plan ve ne yapmam gerektiğini mail atarsanız sevinirim saygılar adresim omurozsalih@hotmail.com tşk.

Y.Mustafa

• Forum Üyesi
ACEMİYİM
Tarih : 26-09-2013 Saat : 11:39
Selam ben uzun bir arayıştan sonra bu siteyi buldum ve bugün üyeliğimi başlattım.Çocukluğumdan beri maketlere büyük bir ilgim var.Okula giderken verilen harçılklarımı YEŞİLKÖY HAVA MÜZESİN,de satılan maketlere yatırırdım ve hala bu merakım geçmiş değil özellikle sedat abinin yaptığı maketleri görünce bu hevesim dahada büyüdü. Daha önceden mukavvanın üzerine ağaç kaplıyarak birkaçtane yelkenli gemi yapmıştım şimdi daha profesyonel birşeyler yapmak istiyorum.Acaba ilk başlıyan biri için ne önerirsiniz Ve planları nerelerden temin ede bilirim şimdiden yardımlarınız için teşekkürler . 

feyza.622

• Forum Üyesi
RE:RE:Merhaba Sayın Modelciler,
Tarih : 24-10-2013 Saat : 00:31
Sedat Bey, forumda üyelere konu açma yetkisi verseniz, bizlerde yaptığımız modelleri burada paylaşarak fikir teatisinde bulunsak ve hataları model bitince keşke şçyle olsaydı diyeceğimize yapım aşamasında düzeltsek daha iyi olmaz mı...

Sizin gönderdiğiniz Taka planını iki kat büyüterek modele başladım. Burada paylaşmak istiyorum.. Hem forum biraz canlanmış olur.

Acizane bir öneri...

giritli

• Forum Üyesi
Tarih : 18-11-2013 Saat : 13:21
merhaba Sedat Bey bende bu hobiye çok meraklı ve istekli biriyim. El yeteneğimin iyi olduğunu da biliyorum. Bu yüzden yavaş yavaş başlamak istiyorum. Başlangıç olarak yapabileceğim bir gemi planı  gönderebilir misiniz?
 yagiz_efe_48@hotmail.com

sedat gedikli

• Site Yöneticisi
RE:RE:Merhaba Sayın Modelciler,
Tarih : 04-12-2013 Saat : 17:34
Merhaba,

Sayın arkadaşlarım, plan temini hususunda size pek fazla yardımım olamayacak, bunun sebebi tarama işlemlerine ödenecek rakam çok fazla bu nedenle yollamam zor, ancak çekim ücretini ödemeniz kaydı ile planı adresinize kargo ile yollayabilirim. Sizlere mail yoluyla yollayabileceğim tek plan TAKA dır bunun için bana mail atmanız yeterlidir. scoutsedat@gmail.com adresine yazın hemen yollarım.

Sağlıklı günler dilerim.

Sedat GEDİKLİ

5  ...