GönderenKonu: Merhaba Sayın Modelciler,  (Okunma sayısı 23901 defa)

Ayhan

• Forum Üyesi
RE:Merhaba Sayın Modelciler,
Tarih : 30-05-2013 Saat : 15:27
Hocam merhabalar ben Adana'dan ayhan bu işe yeni başlayacağım nerden kurs alabilirim hocam bana yardımcı olursanız sevinirim

burak91

• Forum Üyesi
Tarih : 27-07-2013 Saat : 12:10
Hocalarım merhaba ben bayador hevesliydim bu konuya fakat şartlar yeni musait oldu başlamam için sizce başlangıç olarak nereden başlamalıyım ne yapmalıyım önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim 

Email : burakpolatpau@gmail.com

sinantan

• Forum Üyesi
Tarih : 12-08-2013 Saat : 01:40
selamın aleyküm;

sedat abi öncelikle ben aranıza yeni katılıyorum daha önce bu tür konularda (maketcilikte ) hiç deneyimim yok ama kafama koyduğum şeyi hızlı ögrenirim bana ilk aşamada ne yapacağımı nasıl ve hangi malzemelerle yapacağımı söylersen sevinirim ben zaten sana mail attım bir taka planı istedim ama ilk etapta ne yapmam gerekli bu konuda beni aydınlatırsan sevinirim.

allah razı olsun senden bazı ustalar işi bilenler işin  detaylarını sır gibi saklarlar kimseye bişey söylemezler yardım etmezler siteni biraz araştırdım yorum ve mesajlardan anlaşıldığı kadarı ile sen bu konuda hep örnek olup paylaşımcı olmayı tercih etmişsin allah razı olsun

agora

• Forum Üyesi
RE:RE:Merhaba Sayın Modelciler,
Tarih : 13-09-2013 Saat : 23:05
merhaba hocam sizlere iyi çalışmalar öncelikle

bende bu şekilde çalışmalar yürütmek istiyorum boş zamanımı bu şekilde harcamam en iyisi olucaktır benim için
yanlız bu konuda hiçbir bilgim yok mazemeleri nerden temin ede bilirim hagi tür mazemeler gerekli ve plan hiç bişi bilmiyorum ama çabuk öğrenirim 

yalnız şunu belirtim ben vanda ikamet ediyorum bana ne gerekli ve nerden başlamam gerektiğini söylerseniz hemen başlaya bilirim

şimdiden teşekürlerimi sunarım iyi çalışmalar.

agora

• Forum Üyesi
RE:RE:Merhaba Sayın Modelciler,
Tarih : 13-09-2013 Saat : 23:09
özür dilerim unuttum mail adresim vdt_korkmaz@hotmail.com 

4  ...