GönderenKonu: Merhaba Sayın Modelciler,  (Okunma sayısı 23903 defa)

BİLAL

• Forum Üyesi
RE:RE:Merhaba Sayın Modelciler,
Tarih : 13-01-2013 Saat : 20:55

teşekkür ederim  yollayacağınıza eminim ben kendimi denemek istedim doğrusu atölyenize yakında gelip sizinle tanışacağım mutlaka

maket bıçağıyla oyarak bi motorsiklet bitanede model ev yaptım yeni  bunlarıda resimleyemedim ama yakında resimleyip yorumlarınızı almak isterim teşekkürler

zahir

• Forum Üyesi
RE:RE:RE:Merhaba Sayın Modelciler,
Tarih : 29-04-2013 Saat : 14:19

sevgili üstadlarım bir konuda yardımınıza ihtiyacım var kontroplak ve çıta konnusunda ne yapacağımı bilmiorum çok sitede okudum ama kaç mm olacağını çıtaların kalınlığını nasıl yapacağımı bilemedim sizden ricam bu konuda beni aydınlata bilir misiniz teşekkür ederim.

ancolotti09

• Forum Üyesi
RE:Merhaba Sayın Modelciler,
Tarih : 05-05-2013 Saat : 15:18
iyi coktandır düşünüyodum böyle bişey yapmayı  bugun üye oldun sedat abi bana bu konuda yardımcı olurmusunuz ufakta olsa bişeyle başlamak istiyorum  şablon ve kullanacagım malzeme hakkında beni bilğilendirirsen cok sevinirim abi     dasoglu.mustafa@gmail.com   

gordonrouje

• Forum Üyesi
Tarih : 06-05-2013 Saat : 15:57
Merhabalar..sedat bey  bende bir heyecan sardı  yeni başlıyorum  tabi sizin  yardımınızla  bana  yapabiliceğim   bir model plan  malzeme  vs...gerçekten bu çalışmayla  stres atabilirim  .mesela  diğer bir  arkadaşımıza  taka  yaparak başlayabilirsiniz yazmışınız...saygılarımla....
.

gordonrouje

• Forum Üyesi
Tarih : 06-05-2013 Saat : 16:02
merhabalar...yeni başlıyorum  forumları okudum  bende taka  yapmak istiyorum   bana  ekipman ve model  plan...vs konusunda yardım ederseniz sevinirim  saygılarımla......

3  ...