GönderenKonu: Merhaba Sayın Modelciler,  (Okunma sayısı 23909 defa)

aslan

• Forum Üyesi
Tarih : 07-10-2020 Saat : 12:03
SELAMÜNALEYKÜM maket gemi yapmak istiyorum yelkeni gemi planı vermeniz mümkünmü acaba teşekkür ederim 

aslan

• Forum Üyesi
Tarih : 07-10-2020 Saat : 12:04
SELAMÜNALEYKÜM maket gemi yapmak istiyorum yelkeni gemi planı vermeniz mümkünmü acaba teşekkür ederim

Fırat Onaç

• Forum Üyesi
RE:RE:acemii
Tarih : 22-11-2020 Saat : 02:05
Aslan bey merhaba.
Öncelikle hayırlı olsun yeni hobiniz. Yeni başlayanlar için yelkenli gemi uygun değil. Çok büyük heyecanla başlayıp yılmayın sakın. Daha sade küçük gemilerle başlayarak el alışkanlığınızı pekiştirin bence. Karadeniz taka projesini internetten bulmanız mümkün. Bilgisayarınıza indirdiğiniz projeyi flaş belleğe yükleyip bir ozalitçiye giderek çıktı alın. Sonrasını burada yardımlaşarak çözeriz. Selamlar.

jestt

• Forum Üyesi
Tarih : 24-12-2020 Saat : 14:11
merhabalr karadeniz takası planı gönderebilirmisiniz 

BSV67

• Forum Üyesi
Tarih : 25-05-2021 Saat : 01:37
Ben modelcilikte acemi sayılmam ancak laser kesimini yapmak için Atomshock marka 5W gerçek lazer gücünde bir Laser Cutter aldım ama kesme yaparken postaların kenarlarını çok yakıyor. Bu makine ile kaç mm lik mdf leri kesebilirim, kontraplakla mı çalışmalıyım gibi konularda tam olarak bomboşum. Bana temel bilgileri verebilecek bir kaynak site veya kitap konusunda yardımcı olursanız sevinirim. İyi çalışmalar. Sağlıcakla kalınız.

Bülent Vezir

... 13 ...