GönderenKonu: Merhaba Sayın Modelciler,  (Okunma sayısı 23910 defa)

Küçükvardar

• Forum Üyesi
Tarih : 02-01-2017 Saat : 14:44
Sayın ustam ben cezaevinde 7 sene yattım ve ahşap planlı gemiler yapmaya başladım çokta iyi görüyorum kendimi yanlız planlarım yok bana plan yollamısınız mailime sevgiler saygılar izmirden

cemözge

• Forum Üyesi
Tarih : 05-11-2017 Saat : 23:59
Sayın ustam, verdiğiniz bilgi,,emek ve çaba, bu çalışmalara başlıyan arkadaşlara ve bana büyük heyecan ve azim aşılamakta. Size bunun için teşekkür etmek isterim. Sağolun var olun

ismailrecep55

• Forum Üyesi
Tarih : 17-05-2018 Saat : 01:35
Üstadım emekli devlet Memuruyum, Üstadım çalıştığım dönemlerde hep Anadolunun ücra köşelerinde çalıştığım için Bu sanatı öğrenmeyi çok arzu etmeme rağmen bir türlü imkanını bulamadım. Doğrusunu isterseniz ben bu sanatın kursları olur veya sizler gibi üstadların yanında bir müddet eğitimi olur diye düşünüyordum. İnternet eğitimlerini eğitim videolarını hiç düşünmemiştim.Öğrenmeyi o kadar çok istiyorum ki  Şu an Üsküdarda oturuyorum bana ne önerirsiniz.. Saygılar

mehmet67

• Forum Üyesi
Tarih : 14-01-2019 Saat : 15:49
Herkeze merhaba. Sedat bey ben yeni başlayacağım. uzun zamandır hayalimdi iş güç vesilesiyle ancak şimdilerde zaman ayırıp araştırma fırsatı buldum ve sizi gördüm. bana yardımcı olabilirmisiniz.

Treason

• Forum Üyesi
RE:RE:Merhaba Sayın Modelciler,
Tarih : 30-05-2019 Saat : 10:45
Boyama malzemeleri haricinde makina araç ve gereçleri de var, örneğin hava kompresörleri* ve kullanılan boya tabancaları*.Bunları yine kullanan Sedat usta bize tavsiyeleriniz nelerdir.. Videolarda anlatıyorsunuz fakat diğer arkadaşların da yorumlarını öğrenmek istedim.
Konuyla alakalı başlık varsa mesajımı oraya alabilirim.
İyi forumlar...

... 12 ...