GönderenKonu: Merhaba Sayın Modelciler,  (Okunma sayısı 23898 defa)

TEKNOLOG

• Forum Üyesi
Tarih : 07-12-2012 Saat : 14:25

Gemi modelciliğine başlamak istiyorum fakat hiç bir bilgim yok bu konuda fakat el becerim iyidir.Bazı sitelerde araştırdım ancak yardımcı olabilecek sitelere ulaşamadım.Bu siteyi de tesadüfen buldum.Forum sayfasına baktığımda bana yardımcı olabileğinizi ve gemi modelciliğini öğretebileceğinizi düşündüm.Nasıl ve nereden başlamam gerekiyor acaba? Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

yusuf535353

• Forum Üyesi
RE:RE:Merhaba Sayın Modelciler,
Tarih : 13-12-2012 Saat : 21:53

Mc gregor ambar kapağı ile ilgili ödevim var bunun için bilgi toplamam gerekiyor ve modelini yapmak gerekiyor ama ne bilgi bulabiliyorum ne de bir modelini eğer bilen birileri varsa yardımcı olmalarını çok isterim..

BİLAL

• Forum Üyesi
RE:RE:Merhaba Sayın Modelciler,
Tarih : 06-01-2013 Saat : 19:45

merhabalar sedat bey ben bilal  çocukluğumdan beri ağaç işlerini seviyorum ama şimdiye kadar üzerine düşüp uğraşamadım sizin sayfanızı gezerken model resimlerine bakarak karadeniz takasının modelini çıkarttım ve yaptım fotoğrafını sizle paylaşmayı isterdim ama yükleme imkanım yok daha sonra yükleyip değerli yorumlarınızı almak istiyorum.bu modeli yaptıktan sonra ben bu işi profosyenel olarak yapmaya karar verdim .tabii sizin sayfanızdabana bu kararımda yüzde yüz etkili oldu .saygılarımla

sedat gedikli

• Site Yöneticisi
Merhaba Bilal Bey,
Tarih : 13-01-2013 Saat : 13:51

Merhaba Bilal Bey,

Plan konusunda uğraşmanıza gerek yoktu bana adresinizi ve telefonunuzu yazarsanız size planı ücretsiz olarak yollarım. scoutsedat@gmail.com veya scoutsedat@yahoo.com adreslerinden birine yazman yeterli olur.

Sağlıklı kalın.

sedat gedikli

• Site Yöneticisi
Merhaba Sayın Modelciler,
Tarih : 13-01-2013 Saat : 13:56

Merhaba ARkadaşlar,

Lütfen kusuruma bakmayın. Her zaman mesajlara ve forum sayfasına bakamıyorum ancak şunu yazayım. Ben isteyen her modlciye ücretsiz taka planı yolluyorum. Bu plan yeni başlayanlara kolayca yapabilecekleri bir plan olan Taka planıdır. Yapım aşamaları da web sayfamda mevcuttur. Buradan başlayarak yapımı sürdürebilirler sıkıştıkları noktada da bana yazarak yardım isteyebilirler mail adreslerim iletişim böşümünde vardır.

Sağlıklı Kalın.

Sedat GEDİKLİ

2  ...