GönderenKonu: Merhabalar...  (Okunma sayısı 3644 defa)

palandoken

• Forum Üyesi
RE:Merhabalar...
Tarih : 26-09-2012 Saat : 11:34

Merhaba değerli forum üyeleri,

Adım Adem YEŞİLYURT. Yaklaşık 1 yıldır gemi modelciliği ile ilgileniyorum. Şu ana kadar acemice bir balıkçı teknesi ve bir karadeniz takası yaptım. Üçüncü modelim olan albatrosu yapmaya çalışıyorum. Posta dizilimini tamamladım. İşimden ve ailemden fırsat buldukça birşeyler yapıyorum. Herkese kazasız bol modelli günler diliyorum. Sağlıcakla kalın.

palandoken

• Forum Üyesi
RE:RE:Merhabalar...
Tarih : 26-09-2012 Saat : 11:39

Ayrıca müsadenizle birşey sormak istiyorum. Forumda kendimiz bir konu açamıyor muyuz?

ibrahim

• Forum Üyesi
RE:Merhabalar...
Tarih : 14-01-2013 Saat : 22:24

herkese merhabalar 

Bende gemi modelciligine yeni merak salanlardanım . Ancak plan ,ahsap mazeme ve tabiki tecrube konusunda oldukca eksıklerım var .Siteniz çok hoşuma gitti. ANKARA da yaşıyorum sizlerle tanışmak ve tecrubelerınızden faydalanmak isterim. Şimdiden teşekkurler.

feyza.622

• Forum Üyesi
RE:RE:Merhabalar...
Tarih : 20-02-2013 Saat : 21:43

Sedat Bey'in sitesi çok faydalı bilgiler içeriyor ama forum pek aktif değil. Forumdaki çoğu başlık içerisinde konu bulunmuyor, keşke forumbiraz canlandırılsa, biraz daha model gemicilik ile ilgili bilgi ve belge eklense bayağı faydalı olacağı düşüncesindeyim.

Selam ve dua ile...

ünye

• Forum Üyesi
Tarih : 17-09-2015 Saat : 11:47
herkese merhabalar
bende uzun zamandır bu konuyu araştırıyordum ve model gemi yapabilmeyi çok istiyorum. Şuan ampul ve şişe içine küçük çalışmalarım var ama daha büyük ve daha zevkli projelerde bulunmak istiyorum ve bana göre bunun içinde en doğru yerdeyim

2